Groepenkast Renovatie - Move2Groove

Uw Electrotechnische Installateur !
Vraag Direct een
Vrijblijvende Offerte aan !
Move2Groove
E l e k t r o t e c h n i e k
Ga naar de inhoud

Groepenkast Renovatie

ElectrotechniekStoring of uitbreiden Groepenkast

In veel oudere huizen zijn het aantal groepen niet voldoende voor het aantal grootverbruikers dat de meeste mensen tegenwoordig in huis hebben.

Daarom moet een groepenkast, ook wel stoppenkast genoemd, vaak uitgebreid worden. Met het uitbreiden van een groepenkast moet vaak de oude groepenkast vervangen worden door een nieuwe groepenkast, met name in oudere huizen.

Soms moet de groepenkast ook vervangen worden omdat deze
simpelweg verouderd is.

Uitbreiden van uw apparaten

Bent u van plan meer elektrische apparaten in huis te nemen, zoals een vaatwasser, oven, afzuigkap, droger of wasmachine?

Door deze uitbreiding bent u genoodzaakt uw groepen uit te breiden. Elk van deze grootverbruikers heeft vaak een eigen groep nodig, terwijl in veel oudere huizen maar drie groepen zijn opgenomen in de groepenkast.

Bedenk voordat u een elektricien inschakelt hoeveel groepen u nodig denkt te hebben, denk hierbij dus ook aan apparaten die u verwacht in de toekomst nog aan te schaffen. Wij kunnen hierover nog adviseren.

Verouderde groepenkast

Veel groepenkasten zijn verouderd en zijn aan vervanging toe. Als u toch een nieuwe groepenkast moet plaatsen, kunt u direct de groepen laten uitbreiden.

Wilt u kosten besparen op het vervangen van uw groepenkast? Vaak hoeft niet de hele groepenkast vervangen te worden, laat een elektricien bekijken welke onderdelen vervangen moeten worden, wellicht is het niet nodig dat de gehele groepenkast vervangen wordt.Montage Nieuwe Groepenkast

In een groepenkast zitten veel noodzakelijke onderdelen. Denk aan een hoofdschakelaar, deze zorgt voor extra veiligheid, wanneer u kortsluiting
heeft kunt u namelijk alle stroom in uw woning in één keer uitzetten.

Ook een aardlekschakelaar met bijbehorende aardpen zijn noodzakelijk en zorgen voor een goede stroomverdeling over uw groepen zodat de kans op overbelasting of het doorbranden van apparaten sterk minimaal wordt.

Sinds 1976 is het hebben van een aardlekschakelaar verplicht, maar
sommige oudere stoppenkasten in oudere huizen hebben dit nog niet.

Dit is levensgevaarlijk en daarom moeten deze groepenkasten snel
vernieuwd worden. Maak daarom direct een vrijblijvende afspraak

mail naar info@move2groove.nl  of bel Direct 0172-53 29 58
Groepenkast Renovatie
Duurzaam Koken stap over op Elektra !
Move2Groove
Elektrotechnisch Bureau
Wij leveren en installeren ook al Uw Witgoed !
Over Ons
Stuur ons een Whatsapp bericht !
Terug naar de inhoud